(+4) 074 495 4164

comenzi@scharmenbiocosmetics.ro

Cart

Livrare si Retur

LIVRAREA PRODUSELOR

Termenul de livrare este intre 2 zile si 4 zile lucratoare pentru toate localitatile din tara, iar daca esti din orasul Iasi ai posibilitatea sa alegi pentru livrare personala. Aceste termene sunt valabile pentru produsele aflate in stoc.

In cazul produselor care nu sunt pe stoc, SC Scharmen Bio Cosmetics SRL isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare.

Plata produselor comandate de pe www.scharmenbiocosmetics.ro se realizeaza in RON (la valoarea din momentul efectuarii comenzii), prin metoda aleasa in momentul plasarii comenzii.

Costuri:

1. In Iasi comanda poate fi predata personal daca se doreste acest lucru.

2. In tara costul transportului este 13 lei prin serviciul Postei Romane.

Pentru expedierea coletului cu firma de curierat rapid, contravaloarea transportului este de 27 lei.

Beneficiati de transport gratuit in cazul in care valoarea comenzii depaseste 200 lei.

SC Scharmen Bio Cosmetics SRL nu poate garanta termenii de livrare de mai sus în cazul unor evenimente ce nu țin de controlul său, cum ar fi (fără a se limita la): cazuri de forţă majoră (cutremure, inundaţii etc.), intervenţii ale autorităţilor de stat, greve, condiții meteo nefavorabile, probleme logistice întâmpinate de transportator etc.

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi

3. Pentru transport in afara tarii va rugam sa ne contactati la adresa de email: comenzi@scharmenbiocosmetics.ro pentru a stabili costul transportului.

RETURUL PRODUSELOR

In conformitate cu legislatia in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Conditiile acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de folosire, sa aiba toate etichetele intacte, sa nu fie desigilate unde este cazul).

Datorita naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

SC Scharmen Bio Cosmetics SRL va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit, din suma inapoiata se vor retine cheltuielile de transport suportate de SC Scharmen Bio Cosmetics SRL.

Pentru returnarea produselor va rugam sa ne notificati prin email la adresa retur@scharmenbiocosmetics.ro.